Dragons’ Den: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 2ου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 12:41 Dragons’ Den: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 2ου κύκλου

Οι 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των DRAGONS.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, που επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στον 2ο κύκλο του Dragons’ Den Greece, τα επεισόδια του οποίου θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 22:30, η ομάδα των Dragons μεγαλώνει, οι επενδύσεις διπλασιάζονται και οι επιχειρηματίες, που αναζητούν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές, έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις.

Οι 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των DRAGONS, είναι οι:

Χάρης Βαφειάς, Πλοιοκτήτης

Λέων Γιοχάη, Tech Επενδυτής

Demetrios Mallios, Iδρυτής Aeon Group

Τάσος Οικονόμου, Επενδυτής

Λιλή Περγαντά, Ιδρύτρια και Πρόεδρος Power Health

Μαρία Χατζηστεφανή , Ιδρύτρια και Πρόεδρος The Rodial Group

Οι κορυφαίοι επενδυτές είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και φέτος τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες και τα πιο δυνατά business plan, και δεν διστάζουν να διεκδικήσουν τις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες ακόμα και αν χρειαστεί να φανούν αδίστακτοι, όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και μεταξύ τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση