Survivor: Σε αυτούς ο Ατζούν προσφέρει χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 13:40 Survivor: Σε αυτούς ο Ατζούν προσφέρει χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε επαφές με παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor βρίσκεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τους στρώνει χαλί για να μπουν στο νέο κύκλο.

Αποφασισμένος για τις πιο δυνατές επιλογές παικτών στο Survivor 2024 είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Κι ενώ για την ομάδα των Μαχητών οι πληροφορίες λένε ότι οι επιλογές είναι πολύ δυνατές και έχουν αφήσει μεγάλη ικανοποίηση στους συντελεστές, η επιλογή των Διασήμων φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας από το αναμενόμενο.

Η Acun Medya θα ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με νέους Διάσημους. Αυτό δεν έχει επιτευχθεί κι έτσι η επιλογή είναι παίκτες που τους είχαμε δει σε προηγούμενους κύκλους. Ωστόσο, η παραγωγή θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», για να επιστρέψει ο James Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7.000 ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster. Μάλιστα, φέρεται να έχει γίνει πρόταση και στην Μαρία Αντωνά, χωρίς όμως τον Άρη Σοϊλέδη.

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση