H νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor έχει δοκιμάσει δύο φορές στο GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:53 H νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor έχει δοκιμάσει δύο φορές στο GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ίδια δήλωσε ότι είναι μια εμπειρία που ήθελε πάρα πολύ να ζήσει.

Μια νέα παίκτρια παίκτρια μπαίνει στο Survivor, η οποία θα είναι στην ομάδα των Μαχητών.

Ο λόγος για την Aira Adomaityte, η οποία είναι 23 ετών και ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time» πως «δήλωσα συμμετοχή γιατί ήθελα να ζήσω την εμπειρία αυτή. Το έβλεπα από μικρή και μου αρέσουν τα αγωνίσματα. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, ευδιάθετη και… ελπίζω ήσυχη».

«Επειδή όταν ήρθα στην Ελλάδα το πρώτο Survivor που είδα ήταν με τον Ντάνο, τότε το λάτρεψα, οπότε θα έλεγα πως ο Ντάνος είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά», συμπλήρωσε.

«Φεύγοντας αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου, τον Τέσλα, τον μικρό μου αδερφό και τους φίλους μου. Ο σύντροφός μου ήταν εκεί όταν με πήραν τηλέφωνο ευτυχώς το πήρε καλά που θα πάω στο Survivor, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι», είπε η Aira Adomaityte.

Είχε βρεθεί δυο φορές στην οντισιόν του GNTM

H Aira Adomaityte έχει βρεθεί δυο φορές στις οντισιόν του GNTM. Συγκεκριμένα το 2018 και το 2019. Και τις δύο φορές πήρε από τέσσερα «ναι», ωστόσο, δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πηγές: gazzetta, ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση