Χαμός στο Twitter με παίκτη του MasterChef που δοκίμασε το ψάρι και το έβαλε ξανά μέσα στην κατσαρόλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 13:05 Χαμός στο Twitter με παίκτη του MasterChef που δοκίμασε το ψάρι και το έβαλε ξανά μέσα στην κατσαρόλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κίνηση του παίκτη του Masterchef να δοκιμάσει το ψάρι και μετά να το ρίξει πίσω στην κατσαρόλα εξόργισε τους χρήστες του Twitter.

Χαμός επικρατεί στο Twitter με παίκτη του Masterchef, ο οποίος δοκίμασε το ψάρι που μαγείρευε και μετά το έβαλε ξανά στην κατσαρόλα.

Ο Σπύρος διεκδίκησε τη λευκή ποδιά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του παιχνιδιού και επέλεξε να μαγειρέψει για τους κριτές ψάρι. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, ο σκηνοθέτης τον «τσάκωσε» να δοκιμάζει από το φαγητό που ετοίμαζε και να βάζει ξανά στην κατσαρόλα ότι περίσσεψε .

Το γεγονός δεν έμεινε, φυσικά, ασχολίαστο με τους χρήστες του Twitter να αποδοκιμάζουν τον εν λόγω παίκτη για αυτή του την κίνηση.

Τα σχόλια στο Twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση