Survivor spoiler: Ο Τζέιμς μπαίνει με άλλους πέντε παίκτες - Τα ποσά που θα πάρουν «ζαλίζουν»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 13:36 Survivor spoiler: Ο Τζέιμς μπαίνει με άλλους πέντε παίκτες - Τα ποσά που θα πάρουν «ζαλίζουν»

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά έξι νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μεταξύ αυτών και ο James Καφετζής.

Βλέπουμε ήδη ωραίους αγώνες όμως σε λίγο καιρό θα δούμε ακόμα καλύτερους καθώς μπαίνει ο Τζέιμς, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και άλλοι τέσσερις νέοι παίκτες.

Θυμίζουμε ότι ο Καφετζής έγραψε: «Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, των δύο παικτών που ξαναμπαίνουν είναι τα πιο ακριβά μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα παίρνουν 12.000 ευρώ την εβδομάδα!

Μαζί με τους παλιούς Survivors, θα ταξιδέψουν και οι υπόλοιποι τέσσερις νέοι παίκτες. Αυτοί θα είναι οι: Κέλλυ Αραούζου, Κώστας Βουγιουκλάκης, Ανδρέας Δερμιτζάκης και Θεόδωρος Τουρκογιώργος.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ για το Survivor στο βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση