Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα και ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 13:20 Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα και ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ένταση έρχεται απόψε στο Survivor.

Το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η όγδοη εβδομάδα του Survivor. Μετά από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές, αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 10-7. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους. Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, στον τάκο του Survivor βγήκε πρώτη η Έλενα Αμανατίδου.

Στο νέο επεισόδιο στο επίκεντρο βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος σίγουρα δεν περνάει εύκολα στην Μπλε ομάδα, με την κόκκινη να τον υπερασπίζεται κατηγορώντας τους Μαχητές και τον Τζέιμς.

Ο νέος αγώνας ασυλίας αποδεικνύεται αρκετά δύσκολος και για τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler οι Μαχητές για μια ακόμα φορά κερδίζουν την ασυλία και οδηγούν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του νησιού.

Οι κόκκινοι θα ψηφίσουν τη Μαρία Αντωνά, η οποία φαίνεται να έχει συνηθίσει να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες της.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση