Survivor - Νίκος Γκάνος: Ο Αλέξης Παππάς ήθελε να εκθέσει τον Γιάννη Περπατάρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 19:56 Survivor - Νίκος Γκάνος: Ο Αλέξης Παππάς ήθελε να εκθέσει τον Γιάννη Περπατάρη

«Το πιο βαρύ είναι ότι ήθελε να βγάλει τον Λαμάι μισογύνη και τραμπούκο, χωρίς να του έχει κάνει κάτι» πρόσθεσε

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time».

Αρχικά, δήλωσε: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στο Survivor, αλλά θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Επειδή ήξερα ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος, δεν μπήκα με τη λογική να κάνω ριάλιτι και να τσακώνομαι. Πήγα με έναν στόχο, τα χρήματα και δεν ήθελα να μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ένας άνθρωπος, η ηθική του δεν είναι και τόσο καλή, λες "δεν θα μιλήσω μία, δεν θα μιλήσω δύο", αλλά όταν δέχεσαι προσωπική επίθεση;».

Όσο για τον Αλέξη Παππά, είπε: «Ο Αλέξης είχε πάντα πρόβλημα μαζί μου, επειδή τον ψήφιζα. Το πιο βαρύ είναι ότι ήθελε να βγάλει τον Λαμάι μισογύνη και τραμπούκο, χωρίς να του έχει κάνει κάτι. Έχει κάνει κι άλλα πράγματα ο Αλέξης Παππάς».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Επίσης, ήθελε να εκθέσει τον Γιάννη Περπατάρη. Προσπαθούσε συνεχώς, να κάνει πράγματα για να εκθέσει κόσμο και να φανεί αυτός πιο έξυπνος και υπεράνω. Όλο αυτό εμένα είχε αρχίσει να με εκνευρίζει. Μετά έλεγε για μένα, ότι τρώω περισσότερο φαγητό κι είμαι ύπουλος. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Χρήστο Βολικάκη, που είπαν αυτά τα πράγματα, ο Αλέξης είχε φοβηθεί πολύ. Μας έπιασε όλους και μας έλεγε ότι πρέπει κάτι να κάνουμε για να μη δημοσιευτεί αυτό, να μη βγει παραέξω. Φοβόταν πολύ».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση