Σελίν Ντιόν: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αφού διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 14:49 Σελίν Ντιόν: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αφού διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια (φωτο Reuters)

«Ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους».

Η ζωή της Σελίν Ντιόν από την ώρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, θα αποτελέσει αντικείμενο ντοκιμαντέρ από την Amazon MGM Studios.

Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει ένα διάστημα περίπου ενός έτους, από την ώρα που η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με αυτή τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο αλλά και το νωτιαίο μυελό. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «I Am: Celine Dion» σε σκηνοθεσία της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε. Τώρα δήλωσε ότι ελπίζει πως το ντοκιμαντέρ θα «ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση».

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η διαδρομή από την ανακάλυψη της πάθησής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά και να μην την αφήνω να με καθορίζει» ανέφερε αρχικά στη δήλωσή της η Σελίν Ντιόν.

«Καθώς συνεχίζεται η πορεία προς την επανέναρξη της καριέρας μου στις συναυλίες, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να βλέπω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους που έχουν λάβει αυτή τη διάγνωση» κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση