Ανοιχτό το ενδεχόμενο για PS5 Pro μέσα στο 2023, λέει η Sony

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 14:37 Ανοιχτό το ενδεχόμενο για PS5 Pro μέσα στο 2023, λέει η Sony

Όλα ανοιχτά για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας.

Ως μια σημαντική χρονιά για το PlayStation χαρακτήρισε το 2023 ο Hideaki Nishino, αντιπρόεδρος του τμήματος εμπειριών του PlayStation Platform.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony μίλησε στο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu και τοποθετήθηκε για το μέλλον του PS5, αλλά και το PS VR2.

Σε ερώτηση αν πρέπει να περιμένουμε κάτι νέο σε επίπεδο hardware, μιας και το PS4 Pro κυκλοφόρησε στα τρία χρόνια μετά το PS4, ο Nishino σημείωσε ότι «μέχρι το τέλος του οικονομικού μας έτους οι πωλήσεις του PS5 θα έχουν ξεπεράσει τα 37 εκατομμύρια συστήματα και πιστεύουμε ότι η χρονιά που έρχεται είναι πολύ σημαντική για την πλατφόρμα. Αναμείνατε με αγωνία οτιδήποτε νεότερο», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από πληροφορία έμπιστου insider πως η Sony αναμένεται να ρίξει στην αγορά ένα νέο μοντέλο PS5 μέσα στο 2023 και μάλιστα με drive που θα συνδέεται εξωτερικά.

Αυτό θα βοηθήσει την ιαπωνική εταιρεία να έχει μόνο ένα μοντέλο στα ράφια των καταστημάτων, σε χαμηλότερη τιμή και με τη δυνατότητα για χρήση Blu-ray drive στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών.

Εκτιμάται, δε, πως το νέο PS5 θα αντικαταστήσει το original και digital PS5 μέχρι και τα τέλη του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση