Space Invaders: Στην επετειακή έκδοση του video game μπορείς να υπερασπιστείς τη Γη από τη γειτονιά σου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 15:06 Space Invaders: Στην επετειακή έκδοση του video game μπορείς να υπερασπιστείς τη Γη από τη γειτονιά σου

Το "Space Invaders" συμπληρώνει 45 χρόνια από την κυκλοφορία του και Taito και Google ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν να εξερευνήσεις το μέλλον του gaming μετατρέποντας τον κόσμο σου σε παιδική χαρά.

Οι "Space Invaders" επιστρέφουν για να κατακτήσουν τον κόσμο, αυτή τη φορά από μια διαφορετική διάσταση.

Το εμβληματικό video game "Space Invaders" "γίνεται" 45 και για να το γιορτάσουν, η Taito και η Google συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο καθηλωτικό παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AR), όπου μπορείτε να υπερασπιστείτε τη Γη από τη γειτονιά σας.

Το "SPACE INVADERS: World Defense," ένα παιχνίδι για κινητά Android και iOS, καλεί τους παίκτες από όλο τον κόσμο να βγουν έξω και να υπερασπιστούν τη Γη, από τους "εισβολείς" οι οποίοι εμφανίζονται από κτίρια και στέγες, κρύβονται πίσω από κατασκευές και κινούνται "απειλητικά" στον ουρανό σε όλο τον κόσμο.

Οι παίκτες εξερευνούν τις γειτονιές τους για να ανακαλύψουν νέους "Space Invaders" και να μαζέψουν πόντους καταρρίπτοντάς τους. Μπορούν επίσης να ξεκλειδώσουν ειδικά power-ups, να ανταγωνιστούν τους φίλους τους για το υψηλότερο σκορ κοντά στην τοποθεσία τους και να μοιραστούν τις επιτυχίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα AR selfie.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί το περιβάλλον του παίκτη, μέσω ARCore και Geospatial API, καθώς και τα κοντινά κτίρια, τοπία και άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία για τον σχεδιασμό συναρπαστικών επιπέδων στον πραγματικό κόσμο με την τεχνολογία του AR και στην οθόνη με 3D. Η εμβυθιστική διαδικτυακή εμπειρία προσαρμόζεται στον πραγματικό κόσμο του παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, της ώρας και του τοπικού καιρού.

SPACE INVADERS: World Defense - Δείτε το trailer

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση