Στις 13 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα η παρουσίαση των iPhone 15

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 16:02 Στις 13 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα η παρουσίαση των iPhone 15

Μαζί με τα νέα ρολόγια Apple Watch Series 9.

O Σεπτέμβριος πλησιάζει και μαζί και η ώρα που οι φίλοι της Apple θα γνωρίσουν τα νέα τηλέφωνα iPhone της αμερικανικής εταιρείας.

Οι νέες συσκευές δε θα διαφέρουν αρκετά εξωτερικά και φαίνεται πως θα βελτιωθούν στα σημεία, με σημαντικότερες ενισχύσεις στον τομέα της κάμερας, στο πλήκτρο action που θα αντικαταστήσει αυτό για την ενεργοποίηση του τηλεφώνου, αλλά και τη θύρα USB-C.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το σχετικό Apple Event θα διεξαχθεί μέσα στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 13 του επόμενου μήνα.

Παράλληλα, στα παραπάνω έρχεται να «κουμπώσει» και το γεγονός πως υπάλληλοι εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ενημερώθηκαν να μην πάρουν άδεια εκείνη την ημέρα.

Στο event αναμένουμε τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro, αλλά και τα νέα ρολόγια Apple Watch Series 9. Διφορούμενες είναι οι απόψεις σχετικά με το αν θα παρουσιαστεί ένα Apple Watch Ultra 2 ή μία έξτρα έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση