H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 09:38 H Microsoft «ζωντάνεψε» τη Μόνα Λίζα και προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σάρκα και οστά» αποκτά η Μόνα Λίζα χάρη σε ένα νέο εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft

Η Microsoft δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο με τη Μόνα Λίζα να ραπάρει, με αποτέλεσμα οι χρήστες του διαδικτύου να φρικάρουν.

Η γιγαντιαία εταιρεία τεχνολογίας αποκάλυψε ένα νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να πάρει μια ακίνητη εικόνα ενός προσώπου και να τη συνδυάσει με ένα ηχητικό απόσπασμα κάποιου που μιλάει.

Σε ένα τρελό βίντεο, οι ερευνητές απεικονίζουν τη Μόνα Λίζα να ραπάρει Anne Hathaway χρησιμοποιώντας το μοντέλο AI VASA-1.

Πολλοί κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γράψουν τις πρώτες τους σκέψεις, με έναν χρήστη να γράφει: «Αυτό είναι άγριο, φρικιαστικό και ανατριχιαστικό ταυτόχρονα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση