Ο νεαρός που προσπαθούσε να μην «αεριστεί» στη τάξη περιγράφει πώς έγινε το πιο διάσημο viral

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 18:10 Ο νεαρός που προσπαθούσε να μην «αεριστεί» στη τάξη περιγράφει πώς έγινε το πιο διάσημο viral

«Δεν το πίστευα ότι θα γίνω viral. Μέσα σε μια νύχτα πήγα από 700 followers στο Twitter σε 3000 ή κάτι τέτοιο» είπε ο Mike.

Tο όνομα Mike McGee μπορεί να μη σας θυμίζει τίποτα, αλλά το πρόσωπό του σίγουρα θα σας θυμίζει. Είναι ο τύπος πίσω από το meme «αγόρι που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μην αεριστεί στην τάξη» και σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο McGee αποκάλυψε πώς προέκυψε η εμβληματική εικόνα.

Τραβηγμένη στις 24 Οκτωβρίου 2013, εξήγησε ότι απλά «κράτησε την αναπνοή του και λύγισε τον λαιμό του» για το στιγμιότυπο, το οποίο σύντομα θα τον εκτόξευε στην κορυφή του διαδικτύου.

Μιλώντας στο Buzzfeed πέρυσι, ο McGee αποκάλυψε ότι μόλις δύο μήνες μετά τη λήψη της φωτογραφίας έγινε viral.

Ο ίδιος μοιράστηκε: «Είμαστε σε διακοπές για τα Χριστούγεννα τον Δεκέμβριο και πήγα για ύπνο ένα βράδυ. Ξυπνάω και το τηλέφωνό μου είναι πραγματικά καυτό. Κοιτάζω στο τηλέφωνό μου και πάνω από 20ειδοποιήσεις στο εικονίδιο του Twitter».

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες για τη viral στιγμή, ο McGee πρόσθεσε: «Λοιπόν, ο τύπος που τράβηξε τη φωτογραφία είναι καλός μου φίλος από τότε που μετακόμισα εδώ στο Τέξας, οπότε ήξερε ότι μπορούσα να κάνω τη συγκεκριμένη φάτσα όποτε ήθελα. Ήθελε λοιπόν να κάνει μια αστεία λεζάντα στο twitter και μου είπε να κάνω τη φάτσα. Το ανέβασε και, περίπου, δύο ή τρεις μήνες μετά την ανάρτησή του, απογειώθηκε!»

Ο McGee είπε επίσης ότι τον αναγνωρίζουν συνέχεια τυχαίοι άνθρωποι που τον πλησιάζουν στο δρόμο και τον ρωτούν αν είμαι το meme και ό,τι άλλο.

Στο τέλος εξήγησε ότι : «Οι γονείς μου δεν καταλαβαίνουν πραγματικά πόσο μεγάλο και διαδεδομένο είναι, οπότε παραβλέπουν το όλο θέμα. Οι φίλοι μου όμως το βρίσκουν ξεκαρδιστικό»

πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση