«Κοιμάμαι με άλλους όταν ο άνδρας μου είναι στη δουλειά – Δεν τον ενοχλεί» – Η αποκάλυψη μητέρας 4 παιδιών που προκαλεί αίσθηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 16:48 «Κοιμάμαι με άλλους όταν ο άνδρας μου είναι στη δουλειά – Δεν τον ενοχλεί» – Η αποκάλυψη μητέρας 4 παιδιών που προκαλεί αίσθηση

Όλα τα ζευγάρια γνωρίζουν ότι η φάση του μήνα του μέλιτος δεν διαρκεί για πάντα και ότι η σχέση – ειδικά στο ερωτικό κομμάτι – μπορεί να αλλάξει πολύ, ειδικά όταν αποκτήσουν παιδιά. Πολλά ζευγάρια προσπαθούν με κάθε τρόπο να τονώσουν την ερωτική τους σχέση και πειραματίζονται σε διάφορα πράγματα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ζευγάρι που επιμένει ότι το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση είναι η απιστία. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσαν στην ίδια πόλη, η Zoe και ο Matt γνωρίστηκαν αρχικά μέσω των social media και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον σχεδόν αμέσως.

Ο Matt , πρώην στρατιωτικός, επειδή τον είχαν απατήσει στο παρελθόν, ήθελε να αποφύγει να ραγίσει ξανά η καρδιά του. Έτσι πρότεινε στην Zoe να έχουν μια «ανοιχτή σχέση». Η Zoe τον «απατούσε» ενώ ήταν στη δουλειά και συχνά του έστελνε βίντεο και φωτογραφίες από τις περιπέτειές της με άλλους άντρες.

«Χάρηκα που βρήκα κάποιον που δεν θα με κεράτωνε πίσω από την πλάτη μου», παραδέχτηκε στο Truly’s Love Don’t Judge, προσθέτοντας ότι τα βίντεο τον έκαναν να αισθάνεται μια «εμπλοκή».

Αν και ήταν χαρούμενος που απλώς «παρακολουθούσε», δεν θα αργούσε να αρχίσει να πειραματίζεται και ο ίδιος – με την κοπέλα του να τον ενθαρρύνει να εξερευνήσει νέα πράγματα. Ο Matt και η Zoe απολάμβαναν να πηγαίνουν μαζί σε πάρτι ή «κλαμπ» με ομοϊδεάτες τους. Ενώ μπορεί να φαίνονται ανέμελοι, η σχέση τους έχει αυστηρούς κανόνες τους οποίους ακολουθούν και οι δύο.

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί, με το ζευγάρι να ζητά άδεια -0 ένας από τον άλλον – πριν βρει νέο σύντροφο και μπορεί ακόμη και να σταματήσει το άλλο του μισό εάν αισθάνεται άβολα με κάτι.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς μια μορφή εξαπάτησης, αλλά δεν έχω τίποτα πίσω από την πλάτη σου», αποκάλυψε η Zoe. Απαγορεύεται επίσης να φιλήσουν άλλους ανθρώπους, καθώς όπως λένε, κάτι τέτοιο δείχνει μεγάλη οικειότητα.  Αν και αυτός ο κανόνας έχει αλλάξει, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα, όπως εξήγησε η Zoe.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει έντονη κριτική – ακόμα και από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  «Είχα μια φίλη που αμφισβητούσε αν αγαπούσαμε πραγματικά ο ένας τον άλλον», είπε η πρώην αισθητικός, προσθέτοντας: «Αλλά τώρα της αρέσει να ακούει τις ιστορίες μας».

Έχοντας μοιραστεί τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο των τρολ που ισχυρίζονται ότι η σχέση τους δεν είναι «πραγματική» – παρόλο που μεγαλώνουν τέσσερα παιδιά.

Τώρα, ως δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες, η Zoe λέει ότι έχει συνηθίσει τη συνεχή κριτική, λέγοντας: «Δεν με ενοχλεί γιατί στο τέλος της ημέρας, είμαστε χαρούμενοι».

Ο Matt αναφέρει ότι δεν ένιωσε ποτέ πιο ασφαλής σε μια σχέση, παρά το γεγονός ότι εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι.

«Δεν κρύβουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον, δεν υπάρχει ανάγκη», είπε στην κάμερα, προσθέτοντας: «Υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτή τη σχέση από ό,τι είχα με τους άλλους».

Μετά από τέσσερα χρόνια πειραματισμών μαζί, το ζευγάρι παραδέχεται ότι θα δυσκολευόταν να έχει ξανά μια κανονική σχέση.

«Έχουμε τόσο πολλή πλάκα στη ζωή μας», εξομολογήθηκε η Zoe: «Είναι δύσκολο να πούμε αν θα επιστρέψουμε σε μια παραδοσιακή σχέση. Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα όχι».

Υποθέτουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να λειτουργήσει μια σχέση – κυριολεκτικά!

Πηγή: enikos.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση