Πήγε για ποτό σε 120 μπαρ μέσα σε 24 ώρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 11:03 Πήγε για ποτό σε 120 μπαρ μέσα σε 24 ώρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Και τα κατάφερε!

Ένας 69χρονος συνταξιούχος επισκέφτηκε 120 μπαρ (για την ακρίβεια παμπ)  μέσα σε 24 ώρες για να πιει ένα ποτό, καταρρίπτοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Ο David Clarkson, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία αλλά ζει στην Αυστραλία για πάνω από 40 χρόνια, ξεκίνησε την προσπάθειά του με ένα ποτό στο Captain Cook Hotel στο Σίδνεϊ και συνέχισε σε 119 μαγαζιά ακόμη κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, παραγγέλνοντας ένα ποτό σε κάθε στάση που έκανε.

Ο κριτής των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, Pete Fairbairn, συνόδευσε τον Clarkson κατά τις πρώτες τέσσερις και τις τελευταίες τέσσερις ώρες της προσπάθειάς του, ενώ τις υπόλοιπες ώρες είχε μαζί του άλλους μάρτυρες.

Η προσπάθεια του Clarkson έλαβε τέλος στο Sussex Garden Bar, όπου ο Fairbairn πιστοποίησε το ρεκόρ του. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 99 παμπ μέσα σε 24 ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση