Ένα 9χρονο αγόρι κέρδισε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μίμησης... γλάρου: Τους «πήρε τα αυτιά»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 16:06 Ένα 9χρονο αγόρι κέρδισε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μίμησης... γλάρου: Τους «πήρε τα αυτιά»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εννιάχρονο αγόρι από τη Βρετανία κέρδισε έναν διεθνή «διαγωνισμό κραυγής γλάρου» με την απίστευτη μίμηση του πουλιού.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα και αυτοί οι διαγωνισμοί και μάλιστα όχι μόνο σε ένα μέρος του κόσμου. Ο Cooper Wallace αρχικά εκνεύρισε τους γονείς του με τις μιμήσεις του, αλλά τώρα είναι πρωταθλητής Ευρώπης χάρη στο ασυνήθιστο ταλέντο του.

«Οι φίλοι μου στο σχολείο νόμιζαν ότι ήταν ενοχλητικό στην αρχή. Αλλά όχι τώρα. Τα κατάφερα», δήλωσε με υπερηφάνεια ο νεαρός από το Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας.

Ο λάτρης των πουλιών ταξίδεψε με τους γονείς και την αδελφή του για να παρακολουθήσει τους Ευρωπαίους πρωταθλητές στο Βέλγιο και να τους συναγωνιστεί.

Όλη του η εξάσκηση απέδωσε καρπούς και βγήκε πρώτος απέναντι σε δεκάδες άλλους ανταγωνιστές, με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 92 στους 100 βαθμούς -την υψηλότερη βαθμολογία τόσο στην κατηγορία των νέων όσο και στην κατηγορία των ενηλίκων.

Πηγή:  The Independent

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση