Νονός ο Γιάννης Σαρακιώτης - Βάφτισε το παιδί στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 14:48 Νονός ο Γιάννης Σαρακιώτης - Βάφτισε το παιδί στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Φίλοι για περισσότερα από είκοσι χρόνια και κουμπάροι τα τελευταία τρία, δεν άφησαν ποτέ τα πολιτικά να μπουν ανάμεσά τους και να χαλάσουν τη σχέση τους. 

Αναφερόμαστε στο βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Γκανάτσιο. Την Κυριακή ο Γιάννης Σαρακιώτης βάφτισε την κόρη του Παναγιώτη Γκανάτσιου στην Ιερά Μονή Πεντέλης.

Ο βουλευτής του νομού μας έγραψε στο instagram: «20 χρόνια φιλίας. Τα τελευταία 3 χρόνια και κουμπάροι… σήμερα, όμως, ήταν η πιο σημαντική μέρα και για τους δυο μας. Να μας ζήσει @panos_gkaniatsos η μικρή Κατερίνα».

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «είσαι ο καλύτερος νονός του κόσμου! Σε αγαπάμε πολύ και σε ευχαριστούμε για όλα». 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση