Πολλές οι προτάσεις για τον Αλέξανδρο - Πού θα γείρει η ζυγαριά;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 12:50 Πολλές οι προτάσεις για τον Αλέξανδρο - Πού θα γείρει η ζυγαριά;

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις προτάσεις έχει δεχθεί, μαθαίνουμε, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Αλέξανδρος Διαμαντάρας.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός αλλά και πρώην Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας δεν είχε εμπλακεί στις δημοτικές εκλογές του 2019, τώρα όμως δεν προλαβαίνει να συναντά υποψήφιους Δημάρχους που επιδιώκουν να έχουν τον Αλέξανδρο Διαμαντάρα στα ψηφοδέλτιά τους.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η πρώτη πρόταση προήλθε από τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, ο οποίος είχε συνεργαστεί παλιότερα μαζί του και, στην περίπτωση που προχωρήσει η υποψηφιότητά του, θα τον ήθελε στο ψηφοδέλτιό του

Η δεύτερη πρόταση έγινε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Ιακωβή ο οποίος θεωρεί χρήσιμη την αυτοδιοικητική εμπειρία του πρώην αντιδημάρχου και τον θέλει στο πλευρό του.

Το όνομα του πρώην Προέδρου του Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας δεν έχει, όμως, διαφύγει της προσοχής και του στρατοπέδου του Πανουργιά Παπαϊωάννου και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του υποψήφιου Δημάρχου έγινε ήδη μια πρώτη προσέγγιση.

Πού θα γείρει η ζυγαριά;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση