M. Γραφάκος: «Η ΔΕΥΑΛ αποτελεί υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 12:38 M. Γραφάκος: «Η ΔΕΥΑΛ αποτελεί υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας»

Εντυπωσιασμένος δηλώνει μετά την επίσκεψή του στη ΔΕΥΑΛ Λαμίας ο Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος Μανώλης Γραφάκος.

Στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων αλλά και στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ βρέθηκε την Παρασκευή (4/11) ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Μανώλης Γραφάκος, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Σωτήρη Κουτσοβέλη και τα στελέχη της Επιχείρησης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Facebook ο Μανώλης Γραφάκος «εντυπωσιάστηκα πραγματικά με την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Λαμίας», ενώ τονίζει πως «χωρίς υπερβολή αποτελεί υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας. Αποδίδει πολύ σημαντικά οφέλη στους πολίτες της περιοχής, ανταγωνιστικές τιμές παροχής ύδατος και υπηρεσιών αποχέτευσης και εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην προστασία του περιβάλλοντος». 

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, αφού κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο κτήριο της ΔΕΥΑΛ «είναι εμβληματικό, ένα βιοκλιματικό κτίριο που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει", σημειώνει για τα στελέχη της Επιχείρησης πως "βλέπουν μακριά με πολύ καλό προγραμματισμό των αναγκαίων υποδομών, με οργανωμένα συστήματα παρακολούθησης των λειτουργιών τους. Έχουν υποβάλει αιτήματα χρηματοδότησης για την επεξεργασία της λυματολάσπης και υλοποιούν έργο για την τριτοβάθμια επεξεργασία του νερού στο βιολογικό καθαρισμό».

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων τονίζει εμφατικά πως η ΔΕΥΑΛ «αποτελεί πραγματικά υπόδειγμα δημόσιας λειτουργίας, που χρησιμοποιεί δημόσιους λειτουργούς αλλά και συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα όπου οι συνεργασίες αυτές είναι αποδοτικότερος για τους πολίτες. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση, στο διευθυντικό προσωπικό και στο σύνολο των εργαζομένων της. Μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση