Στη Λαμία αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 07:40 Στη Λαμία αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών σε όλη την Ελλάδα θα επισκεφθεί τη Λαμία το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου.

Μετά την περιοδεία του, την περασμένη εβδομάδα, στη Δυτική Μακεδονία και τη σύγκρουση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για τις υποκλοπές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, θα βρεθεί στην περιοχή μας το πρωί της Τρίτης και θα κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης θέλοντας να έρθει σε επαφή με τους πολίτες και να αφουγκραστεί το παλμό της αγοράς της Λαμίας. 

Ακόμη δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, ωστόσο μαθαίνουμε ότι νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της επίσκεψης θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση που θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά. 

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί τελευταία φορά την πόλη μας στις 16 Μαΐου του 2019 όταν και είχε μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση