Τσακωμός Θύμιου Καραΐσκου - Κώστα Σταυρογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 08:20 Τσακωμός Θύμιου Καραΐσκου - Κώστα Σταυρογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο: «Δεν παραιτήθηκες, αλλά αποπέμφθηκες κύριε Σταυρογιάννη...», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων στον πρώην Αντιδήμαρχό του Κώστα Σταυρογιάννη.

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο Κώστας Σταυρογιάννης διέκοψε τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπεσλεμέ, που μιλούσε για διάφορα πολεοδομικά θέματα που σχετίζονται με την αξιοποίηση της ΠΕΛ.

«Παραιτούμαι από το συνδυασμό και αύριο θα έχετε την επιστολή παραίτησης...» είπε φανερά εκνευρισμένος ο πρώην Αντιδήμαρχος, με τον Θύμιο Καραΐσκο να απαντά: «Φυσικά δεν έχει θέση στην παράταξή μας ο κ. Κώστας Σταυρογιάννης...»

Σε άλλο σημείο όταν ο Κώστας Σταυρογιάννης είπε ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος, ο Θύμιος Καραΐσκος του απάντησε ότι «Δεν παραιτήθηκες, αλλά αποπέμφθηκες κύριε Σταυρογιάννη, όταν σου είπα ότι τα γάντια του μποξ δεν είναι για το Δημαρχείο...»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο:

Λίγο αργότερα πάντως, όταν ο Κώστας Σταυρογιάννης ξαναπήρε το λόγο ζήτησε συγγνώμη από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπεσλεμέ, ενώ άσκησε δριμεία κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή τα πολεοδομικά θέματα για το έργο της ΠΕΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση