Στο παζάρι της Μακρακώμης ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 12:05 Στο παζάρι της Μακρακώμης ο Γιάννης Οικονόμου

Κυριακάτικη βόλτα στο Παζάρι της Μακρακώμης!

Ευκαιρία να "ξεκλέψει" λίγο χρόνο από τις αυξημένες υποχρεώσεις του και να επισκεφθεί τη Μακρακώμη, βρήκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο καθιερωμένο παζάρι της Μακρακώμης, ο Γιάννης Οικονόμου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του Δήμου της Δυτικής Φθιώτιδας αλλά και τους πολλούς επισκέπτες, να ακούσει τα προβλήματά τους και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για το Πάσχα.

Εξάλλου όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα: «Η σχέση μου με τον τόπο μου  και ο δεσμός μου με τους ανθρώπους του τόπου μου στη Φθιώτιδα, στη Λαμία, στις πόλεις και στα χωριά μας, υπερβαίνει την οποιαδήποτε άλλη συνθήκη....δείτε εδώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση