Μπρατάκος σε Οικονόμου: «Γιάννη, τα καλύτερα είναι μπροστά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 18:25 Μπρατάκος σε Οικονόμου: «Γιάννη, τα καλύτερα είναι μπροστά»

Στη μάχη του σταυρού μπαίνει πλέον ο Γιάννης Οικονόμου - Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Άκης Σκέρτσος.

Με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών ο έως σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αφήνει τον ρόλο του πορτ παρόλ της κυβέρνησης, καθώς θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Φθιώτιδας στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Οικονόμου από το Μέγαρο Μαξίμου «αποχαιρετώντας» τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την αρμοδιότητα της δημόσιας ενημέρωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

«Σε μερικές λεζάντες δεν χωρούν όλα όσα θέλεις να πεις και να γράψεις. Γιάννη, τα καλύτερα είναι μόνο μπροστά, οι συνεργάτες και οι φίλοι σου είμαστε βέβαιοι πως προσέφερες τις καλύτερες υπηρεσίες σου για την ενημέρωση των πολιτών», έγραψε ο Γιάννης Μπρατάκος για τον Γιάννη Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση