Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φάνη θα είσαι και πάλι Περιφερειάρχης» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 09:10 Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φάνη θα είσαι και πάλι Περιφερειάρχης» - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από τη Βοιωτία, όπου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης και η αναφορά στον Φάνη Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί στο Σχηματάρι τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τανάγρας και επεσήμανε τις επενδύσεις που κατάφερε να προσελκύσει η κυβέρνηση.

Στον επόμενο σταθμό του, στην πόλη των Θηβών εστίασε στα μέτρα στήριξης της αγροτιάς και σε πολλές ακόμη κυβερνητικές παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα.

Στην πόλη της Λιβαδειάς ο Πρωθυπουργός μίλησε για τα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ τόνισε ότι στην επόμενη θητεία του θα δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση των δομών Υγείας.

Αναφέρθηκε επίσης στο νέο υπερδιπλάσιο ΕΣΠΑ που θα διαχειριστεί ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, για τον οποίο εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επανεκλεγεί.

«Φάνη, θα είσαι και πάλι Περιφερειάρχης», είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας με νόημα το ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Φάνη Σπανό, που είχε εκπέμψει και στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Λαμία. Αναφέρθηκε δε, στις αναπτυξιακές πολιτικές που θα εφαρμόσουν την επόμενη περίοδο Κυβέρνηση και Περιφέρεια, με εργαλεία όπως το - υπερδιπλάσιο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη - ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε στο βίντεο τι είπε για τον Φάνη Σπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση