Ποια είναι η υποψήφια που "κλείνει" το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 14:40 Ποια είναι η υποψήφια που "κλείνει" το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα

Βρέθηκε η τρίτη γυναίκα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Στην οδό Διάκου το εκλογικό κέντρο.

Με την προεκλογική κλεψύδρα να αδειάζει, όσο πλησιάζει η 21η Μαΐου, τα κόμματα πυκνώνουν τις δραστηριότητες τους και οι υποψήφιοι Βουλευτές οργώνουν τη Φθιώτιδα.

Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη, έχουν ήδη ανακοινώσει τους υποψήφιους που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα το όνομα του έκτου προσώπου το οποίο θα κλείσει τη δική του λίστα.

Την πιθανότητα να είναι υποψήφια η εκπαιδευτικός Ηλέκτρα Μηλιωρίτσα διέψευσε χθες (26/4) η ίδια σημειώνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b, πως «μετά λύπης αναγκάζομαι να αρνηθώ την υποψηφιότητα λόγω του ότι είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και για να δεχτώ τη θέση, θα πρέπει να παραιτηθώ από την δημόσια εκπαίδευση και επιπλέον να έχω ποινή αποκλεισμού για 2 ημερολογιακά έτη». Αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, αναφέρουν ένα όνομα που δεν είχε πέσει μέχρι τώρα στο τραπέζι, αυτό της Παρασκευής Γιαβρή, κτηνοτρόφου από το Παλαιοχώρι Φθιώτιδας.

Και μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμα όλο το ψηφοδέλτιο, αυτό που μαθαίνουμε, όμως, είναι πως το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί, είναι στην αρχή της οδού Διάκου, ήδη ετοιμάζεται και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν την Τετάρτη 3/5, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του πλήρους ψηφοδελτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση