Στη Λαϊκή Αγορά της Λαμίας ο Θανάσης Λουκόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 10:33 Στη Λαϊκή Αγορά της Λαμίας ο Θανάσης Λουκόπουλος

Το πρωί του  Σαββάτου, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αθανάσιος Λουκόπουλος,  επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά Λαμίας, συνομιλώντας από κοντά με τους πολίτες, τους αγρότες – παραγωγούς, τους εμπόρους και με μικροπωλητές του μόχθου, οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Λουκόπουλος, αφού τους άκουσε προσεκτικά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πολιτική της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας και της σταθερής φτωχοποίησης των νοικοκυριών έχει ημερομηνία: 21 Μαΐου. Ήδη στο κυβερνητικό του πρόγραμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θέτει σε προτεραιότητα εφαρμογής «εντός των πρώτων 50 ημερών προοδευτικής διακυβέρνησης», δεσμεύεται -για να αναφερθώ στους συμπολίτες επαγγελματίες της λαϊκής αγοράς-

  • Για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, με διαγραφή. μέρους της βασικής οφειλής, για χρέη που δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και με 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου.
  • Για το δικαίωμα ένταξης στο σχήμα θα έχουν και όσοι απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019.
  • για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα (πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης, βενζίνη, φυσικό αέριο) στον χαμηλότερο συντελεστή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Για την κατάργηση από την καταβολή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο.
  • Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, ενός άδικου φορολογικού βάρους που επιβαρύνει οριζόντια επαγγελματίες και επιχειρήσεις.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση