Ο Νίκος Πάπουτσας δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 23:13 Ο Νίκος Πάπουτσας δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

«Στηρίζω τον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ και τα δίκαια αιτήματα τους. Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται. Ως Εδώ!», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Πάπουτσα συνεχίστηκαν εντατικά και αυτή την εβδομάδα. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, νέους και ταξιδιώτες.

Επισκέφτηκε την Αμφίκλεια, την Τιθορέα, το Μώλο, την Αταλάντη, τις Λιβανάτες, την Τραγάνα, την Μαλεσίνα, τη Ροδίτσα και τη Λάρυμνα. Στην περιοχή της Λάρυμνας γιόρτασε την 1η του Μάη μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Όπως ανέφερε και στην ανάρτησή του :

«Το μήνυμα της φετινής Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα ταυτίζεται πλήρως με το μήνυμα του Μάη του 1968. Τα κεκτημένα δικαιώματα της εργασίας με τους νόμους της κυβέρνησης έχουν καταπατηθεί με βάναυσο και πρωτοφανή τρόπο. Οι εργαζόμενοι πια ζουν μέσα σε καθεστώς πλήρως αβεβαιότητας και στερούμενοι κάθε προστασίας.

Η φετινή Πρωτομαγιά αποτελεί το σημείο καμπής. Οι εκλογές είναι μόλις είκοσι μέρες μακριά αλλά κάθε μέρα που περνάει φέρνει πιο κοντά τις αλλαγές που πρέπει και που θα γίνουν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Η φετινή Πρωτομαγιά φέρνει πιο κοντά την εφαρμογή της Δικαιοσύνης στα δικαιώματα των εργαζομένων. Ενώνω τη φωνή μου μαζί τους και στέκομαι δίπλα τους. Με τις δυνάμεις όλων μας ενωμένες, θα κάνουμε παρελθόν την αδικία και την εκμετάλλευση.

Στηρίζω τον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ και τα δίκαια αιτήματα τους. Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται. Ως Εδώ !»

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις του Νίκου Πάπουτσα.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση