Τρισ-ευτυχισμένος μπαμπάς ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 07:36 Τρισ-ευτυχισμένος μπαμπάς ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος

Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί…

Ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής του Δήμου Δομοκού και της Φθιώτιδας γενικότερα, αυτής της εύρεσης της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσης στην Ξυνιάδα (21/6), ο Δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος έγινε μπαμπάς για 3η φορά.

Η γλυκύτατη σύζυγός του Παρασκευή Πουρνάρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που αποτελεί πλέον το 5ο μέλος της οικογένειάς τους.

Την πολύ ευχάριστη είδηση μοιράστηκε μαζί μας ο Δήμαρχος κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στο ΦΒ:

«Επειδή η γιορτή του Πατέρα πέρασε μόνο με ευχές, ανήμερα του εορτασμού της εύρεσης της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Ελεούσης στην Ξυνιάδα, η σύζυγος φρόντισε να μου χαρίσει το υπέρτατο δώρο, αυτό του τρίτου τέκνου της οικογένειάς μας!

Όπως όλοι οι γονείς έτσι κι εμείς αντιλαμβανόμαστε το λόγο της ύπαρξής μας και νιώθουμε πως κάποιος είναι σπουδαιότερος από εμάς τους ίδιους, το παιδί μας!

Καλώς μας ήρθες άντρα μου, μας έκανες ΤΡΙΣευτυχισμένους!!!».

Μπάμπη και Παρασκευή να σας ζήσει ο παίδαρος και να τον χαίρεστε όπως και το Βασιλάκη με την Αλεξάνδρα σας!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση