Αυτοί είναι οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια Στερεάς και Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:05 Αυτοί είναι οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια Στερεάς και Φθιώτιδα

Στη μάχη των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ρίχνονται οι ΚΟ του ΚΚΕ στην Ανατολική Στερεά και Εύβοια, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμπόρευσης για να δυναμώσει η φωνή και η διεκδίκηση των εργαζομένων και του λαού και στην τοπική διοίκηση.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σε συνέντευξη τύπου, στη Λαμία, έγινε η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και νυν περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας. Επίσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της Φθιώτιδας.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας: Ο Κώστας Μπασδέκης είναι 58 ετών, Γεωπόνος, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας από το 2003 έως 2014 και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2019 έως 2023.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νομού Φθιώτιδας

1) Αλεξός  Αντώνης: Τεχνολόγος Γεωπόνος. Περιφερειακός Σύμβουλος. Μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ

2)Αναγνωστοπούλου Γιώτα: Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ.

3)Αντωνιάδης Βασίλης: Ιατρός-Ουρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας.Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

4)Γεροκούδη Δήμητρα: Μεταφράστρια

5)Καρβέλης Βάιος: Συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος, μηχανικός αυτοκινήτων.

6)Λαϊνάς Αλέξανδρος (Αλέκος) : Λογιστής  - φοροτεχνικός

7)Λυγδή Λουκία: Γιατρός Αιματολόγος στον Ευαγγελισμό

8)Μαντζαβίνος Γιάννης: Ηχολήπτης. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελασγίας.

9)Μπαφούτσου Ανδριάννα: Φιλόλογος. Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ

10)Μπούρχας Κωνσταντίνος: Αυτοαπασχολούμενος.

11)Ντανάσης Ανδρέας: Γιατρός Πνευμονολόγος

12)Οικονόμου Γιώργος: Ιδιωτικός Υπάλληλος. Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λαμίας

13)Πάσουλας Χρίστος:  Αγρότης. Μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Γραμματέας Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Φθιώτιδας

14)Πολίτης Παναγιώτης: Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων  ΛΑΡΚΟ

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι:

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Δημήτρης Τσούλφας, εργαζόμενος στα Πλαστικά Κρήτης. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Δομοκού: Θανάσης Καϊδαντζής, αγρότης. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Καμένων Βούρλων: Γιάννης Ηλιόπουλος. Συνταξιούχος οικοδόμος. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Λαμιέων: Θανάσης Αδάμ, ορθοπεδικός γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Λοκρών: Θωμάς Καρατράντος, εργαζόμενος στην ΕΖΑ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων - Ποτών Νομού Φθιώτιδας. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Μακρακώμης: Παναγιώτης Ράμμος, δημοσιογράφος. Δημοτικός Σύμβουλος.

Δήμος Στυλίδας: Βαγγελιώ Καρκάνη, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων (παρασκευάστρια), εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας. Δημοτικός Σύμβουλος.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 7:30 μ.μ.,, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου (αίθ. Δημοτικού Συμβουλίου) στην Λιβαδειά, θα γίνει η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπασδέκη και των Δημάρχων, επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της Βοιωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση