Στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 20:45 Στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας

Ο Νίκος Τριανταφύλλης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας με το συνδυασμό «Μαζί μπορούμε»…

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Στυλίδας θα πάρει μέρος ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νίκος Τριανταφύλλης.

Ως Αστυνομικός που υπηρετεί στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, αντιμετωπίζει από κοντά προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών του και εκδήλωσε τη διάθεση να στηρίξει τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αποστόλου για την επίλυσή τους.

Ήδη η υποψηφιότητά του έχει παρουσιαστεί επίσημα από τον επικεφαλής του συνδυασμού ο οποίος πραγματοποίησε την ομιλία  - παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης στις 17 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση