Στην Παύλιανη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 23:54 Στην Παύλιανη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το πανέμορφο χωριό της Παύλιανης παρέα με τον φίλο του πρώην Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη, τον γνωστό φοροτεχνικό Βαγγέλη Αμπελιώτη και τον Λαμιώτη καθηγητή 
 Ντίνο Τσαμαδιά.

Όπως διαβάσαμε στην ανάρτηση του Ντίνου Τσαμαδιά φιλοξενήθηκαν από τον Ηλία Κάλτσα στο κτήμα "Βασιλικιά"του Σταύρου Τζιούφα και έμειναν εντυπωσιασμένοι τόσο από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής όσο και από την δουλειά που έχει γίνει στο πανέμορφο αυτό χωριό και έχει τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.

Ο πρώην πρωθυπουργός λάτρης της πεζοπορίας απόλαυσε, τόσο το πάρκο της Παύλιανης όσο κι άλλες διαδρομές στην περιοχή, επισκέφθηκε τα καταστήματα και συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Τσαμαδιάς τον υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη αγάπη.

Δείτε φωτογραφίες που αλιεύσαμε από την ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ηλία Καλτσά, ο οποίος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Κύριε πρόεδρε σας ευχαριστώ από καρδιάς για την μεγάλη τιμή και την υπέροχη παρέα.
Καλή ανταμωση
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση