Στυλίδα: Νέα ομάδα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 16:20 Στυλίδα: Νέα ομάδα υποψηφίων ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαϊωάννου

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαϊωάννου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Πνοή Ελπίδας».

Μετά την δημοσιοποίηση της πρώτης ομάδας του Συνδυασμού «Πνοή Ελπίδας» για το Δήμο Στυλίδας, ο Θανάσης Παπαϊωάννου ανακοίνωσε τα νέα μέλη, που έρχονται να προστεθούν στο ψηφοδέλτιο, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Η ομάδα της "Πνοής Ελπίδας" μεγαλώνει συνέχεια. Πολίτες από κάθε γωνιά του Δήμου μας με όρεξη, γνώσεις και ιδέες που θέλουν να φέρουν νέα πνοή στο τόπο μας. Κάθε μέρα η ομάδα δυναμώνει με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Γιατί η Στυλίδα θέλει και μπορεί να έχει νέο Δήμαρχο!!! Σας τους παρουσιάζουμε!», αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης στην ανάρτησή του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Θανάσης Παπαϊωάννου.

Οι νέοι υποψήφιοι του Συνδυασμού Πνοή Ελπίδας

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση