Στυλίδα: Μια δυνατή υποψηφιότητα για τον Γιάννη Αποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 10:00 Στυλίδα: Μια δυνατή υποψηφιότητα για τον Γιάννη Αποστόλου

Ο γνωστός δικηγόρος της πόλης μας, Δημήτρης Κατσούρας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου στον Δήμο Στυλίδας. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής του έχει ως εξής:

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Συντοπίτισσες και συντοπίτες μου,

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1978 και μεγάλωσα στην Πελασγία και το Αχλάδι Φθιώτιδας. Επί 20 συναπτά έτη ασκώ το επάγγελμα του Δικηγόρου με έδρα τα τελευταία 14 χρόνια την πρωτεύουσα του Νομού μας.

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Γιάννη Αποστόλου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας, με τον συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποδεχόμενος την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έγινε.

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς αναβολές και ανούσια πισωγυρίσματα, με ώθησαν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας.

Μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αποστόλου και τη νέα δημοτική πολυσυλλεκτική παράταξη «Μαζί Μπορούμε» επιδιώκουμε να ξαναθέσουμε στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου, την αποτελεσματικότητα, τον σοβαρό προγραμματισμό, την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την υλοποίηση των έργων που έχουμε ανάγκη, τον σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, την διαφάνεια στη διοίκηση και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Πυλώνες για έναν τέτοιο σχεδιασμό είναι η διάθεση για τομές και περισσότερο η αντίληψη πως η επιτυχία βασίζεται στις συνεργασίες και το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Οπλισμένος με το ήθος και τις αξίες που μου κληροδότησε η οικογένεια μου, η μητέρα  μου Γιαννούλα Κουτραγγέλη και ο πατέρας μου Γεώργιος Κατσούρας (δασκάλα στην Πελασγία επί 30 συναπτά έτη και Προϊστάμενος αντίστοιχα στον πρώην Δήμο Πελασγίας), σας καλώ να συμπορευτούμε για να βάλουμε τον Δήμο Στυλίδας στον δρόμο που του αξίζει.

Ο Δήμος Στυλίδας δικαιούται και πρέπει να έχει την δική του ταυτότητα και σχέδιο ανάπτυξης μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις.

Τη μάχη αυτή, θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου. Με τη δική σας δύναμη, υποστήριξη και συμβολή και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο μας, θα προσπαθήσω ώστε να έχουμε ένα καλύτερο Δήμο αλλά και για να είμαστε ξανά υπερήφανοι για τη δημοτική μας αρχή. Μια δημοτική αρχή η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιστορία, στην πολιτιστική κουλτούρα, αλλά και στις αναπτυξιακές ανάγκες του Δήμου μας.

Δημήτρης Κατσούρας
Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω
Δικηγόρος LL.M (Π.Μ.Σ Δημόσιο Δίκαιο-Δημόσιο Μάνατζμεντ)
Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Φ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση