Καμένα Βούρλα: Παρουσιάζει υποψήφιους ο Γιάννης Πλατανιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 08:12 Καμένα Βούρλα: Παρουσιάζει υποψήφιους ο Γιάννης Πλατανιάς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Πλατανιάς παρουσιάζει το ψηφοδέλτιό του σε μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση σήμερα Δευτέρα στα Καμένα Βούρλα.

Με στόχο να επιβεβαιώσει τη μεγάλη δυναμική που φαίνεται ότι έχει ήδη αναπτύξει η υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Γιάννης Πλατανιάς, οργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του, "Δημοτών Αρχή".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Αυγούστου, στις 20:30, αλλά το ενδιαφέρον είναι ο χώρος που επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει την παρουσίαση. Ο προαύλιος χώρος του Αγίου Παντελεήμονα, στον παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων, είναι αρκετά μεγάλος και το στοίχημα του Γιάννη Πλατανιά για μια γεμάτη από κόσμο εκδήλωση, θα του δώσει αρκετούς πόντους στη λεγόμενη "παράσταση νίκης" για τον δήμο Καμένων Βούρλων. 

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιάννης Πλατανιάς έχει εργαστεί επί 35 χρόνια σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες, από όπου αποχώρησε το 2018 και έκτοτε έχει δημιουργήσει επιτυχημένες τουριστικές επιχειρήσεις στα Καμένα Βούρλα. 

«Ξεκινάμε...», είναι το σύνθημα που έγραψε στην ανάρτηση κάλεσμα που έκανε σε όλους τους δημότες ο Γιάννης Πλατανιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση