Το σχόλιο του Πανουργιά για το "φάουλ" Καραΐσκου στο 5χ5 της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:50 Το σχόλιο του Πανουργιά για το "φάουλ" Καραΐσκου στο 5χ5 της Υπάτης

«Ας καταλάβουμε όλοι μας ότι στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και σε ότι μας ενώνει για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας δεν χωράνε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και συμπεριφορές που προσβάλουν ανθρώπους και δυσφημούν τη Λαμία μας...», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Το γνωστό αθλητικό ειδησεογραφικό site sdna.gr αναφέρεται στα όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή (13/8) στο τουρνουά 5χ5 στην Υπάτη, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων με την Κοινότητα Υπάτης.

Το άρθρο έχει τίτλο «Ο Δήμαρχος Λαμιέων «δεν είδε» Γιούρκα, Μπασινά και Βόκολο στο τουρνουά 5Χ5» και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Θύμιος Καραΐσκος «τυφλώθηκε» από το προεκλογικό κλίμα και δεν είδε τους Πρωταθλητές του Euro 2004, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Μπασινά, αλλά ούτε και τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Λεωνίδα Βόκολο με ποδοσφαιριστές της ομάδας, που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά 5χ5 της Υπάτης (δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο).

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρει σε ανάρτησή του για το συγκεκριμένο θέμα:

«Επέλεξα συνειδητά να μην καταγγείλω τα όσα συνέβησαν στο τουρνουά 5x5 στην Υπάτη για να μην λένε κάποιοι ότι πολώνουμε το κλίμα προεκλογικά.
Το ίδιο ζήτησα και από τους Πρωταθλητές του Euro 2004, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Μπασινά, που μας έκαναν τη τιμή να είναι εκεί όπως και ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Λεωνίδας Βόκολος με κάποιους ποδοσφαιριστές.
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όμως το δημοσίευμα του sdna.gr https://www.sdna.gr/.../1112893_o-dimarhos-lamieon-den..., αφού για μια ακόμη φορά γινόμαστε "πρωταγωνιστές" αρνητικών ειδήσεων.
Ας καταλάβουμε όλοι μας ότι στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και σε ότι μας ενώνει για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας δεν χωράνε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και συμπεριφορές που προσβάλουν ανθρώπους και δυσφημούν τη Λαμία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση