«Άδεια» ψηφοδέλτια κατέθεσε ο Μαρκόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 07:19 «Άδεια» ψηφοδέλτια κατέθεσε ο Μαρκόπουλος

«Κάηκε στο ζέσταμα ο γιατρός», όπως είχε προβλέψει το LamiaReport.

Ανακηρύχθηκαν επισήμως οι συνδυασμοί των Περιφερειακών Εκλογών και στο δια ταύτα ο Κώστας Μαρκόπουλος κατέθεσε… άδεια ψηφοδέλτια!

Συνολικά έχει μόλις 89 υποψηφίους, μένοντας μακριά από την… 100άρα των εντυπώσεων και πολύ μακρύτερα από τους 114 του πλήρους ψηφοδελτίου.

Υπενθυμίζεται δε, ότι ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα δύο χρόνια πριν (!) για να συγκροτήσει το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο, κάνοντας λόγο για "δυνατά" ονόματα που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του! Προφανώς, δεν είχε στο μυαλό του, ο πρώην υπουργός το λειψό, αν όχι άδειο ψηφοδέλτιο που ανακηρύχθηκε επισήμως.

Ακόμη και ο Λουκάς Αποστολίδης του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκε υποψήφιος την τελευταία στιγμή, κατάφερε να καταθέσει συνδυασμό 71 υποψηφίων!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος δεν έχει πλήρη συνδυασμό ούτε στην Εύβοια, από όπου κατάγεται και υποτίθεται ότι θα είχε τη μεγαλύτερη δυναμική.

Εμείς, βεβαίως, τολμήσαμε και να το γράψουμε ευθέως, όπως κάνουμε πάντα. Ξεκαθαρίσαμε από το Φεβρουάριο του 2022 ότι «κάηκε στο ζέσταμα ο γιατρός» και όπως τα πράγματα αποδεικνύουν, πέσαμε μέσα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση