«Kάηκε στο ζέσταμα» ο γιατρός που θέλει να γίνει Περιφερειάρχης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 08:20 «Kάηκε στο ζέσταμα» ο γιατρός που θέλει να γίνει Περιφερειάρχης

Ο συγκατηγορούμενος του «ψευτογιατρού» που γυρνάει στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας μοιράζοντας καθρεφτάκια στους «ιθαγενείς».

Ο λόγος για τον γιατρό Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής Ευβοίας και για εννέα μήνες Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέχεια πήγε στους ΑΝΕΛ, αλλά τα έσπασε και με τον Πάνο Καμένο. Όταν στις εκλογές του 2019 με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη "κόπηκε" από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, φάνηκε ότι εγκατέλειψε την πολιτική και επέστρεψε στην ιατρική. Όμως παρότι για τελευταία φορά εξελέγη το μακρινό 2012, το "μικρόβιο" της πολιτικής δεν φεύγει τόσο εύκολα.

Στο εδώλιο μαζί με τον «Dr θάνατο»

Ο θωρακοχειρουργός Κώστας Μαρκόπουλος, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση με τον «ψευτογιατρό» και φυσικά υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, ωστόσο είναι συγκατηγορούμενος με τον Dr Kontos στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σε μία δίκη που ξεκίνησε το Νοέμβριο και βρίσκεται σε εξέλιξη.

(φώτο από dikastikoreportaz.gr)

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες, αφού φέρεται να χειρουργούσε μαζί με τον «ψευτογιατρό» σε ιδιωτική κλινική. «Με άφησε με αναπηρία 85% ζωντανό-νεκρό» κατέθεσε θύμα του Dr Kontos, το οποίο περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε στα χέρια της ομάδας των γιατρών που τον χειρούργησαν (δείτε εδώ).

«Κάηκε στο ζέσταμα»

Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος για οποιαδήποτε θέση επιθυμεί, πόσο μάλλον ένας έμπειρος πολιτικός, όπως ο Κώστας Μαρκόπουλος. Έβαλε λοιπόν πλώρη για την Περιφέρεια Στερεάς.

Είναι βέβαιο ότι "ποντάρει" στο θυμό των κατοίκων της βόρειας Εύβοιας προς την Πολιτεία που υπέστησαν απίστευτες καταστροφές από τις πυρκαγιές και τις θεομηνίες. Ωστόσο στην Εύβοια γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο Κώστας Μαρκόπουλος λόγω της μακράς κοινοβουλευτικής θητείας του.

Στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς όμως τι γίνεται; Εδώ είναι που ο υποψήφιος Περιφερειάρχης το "τερμάτισε" επικοινωνιακά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Κώστας Μαρκόπουλος άρχισε να «οργώνει» τους υπόλοιπους τέσσερις νομούς κάνοντας επαφές λέγοντας ότι έχει εξασφαλίσει την στήριξη πολλών παραγόντων και ότι έχει ήδη κλείσει για το ψηφοδέλτιο γερές υποψηφιότητες σε κάθε νομό. Πέρα από το δυνατό ψηφοδέλτιο, ο ίδιος αναφέρει ότι τον προσεγγίζουν και τα κόμματα να τον στηρίξουν, αλλά αυτός δεν ενδίδει και παραμένει ανεξάρτητος και υπερκομματικός. Κατά τα λεγόμενά του, ακόμα και στη Νέα Δημοκρατία που φέρεται να τον προσέγγισε (!), ο Κώστας Μαρκόπουλος αντιστάθηκε και δεν ενέδωσε.

Οι συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη με παράγοντες, φορείς, κομματικά στελέχη, γιατρούς, δημάρχους και άλλους αυτοδιοικητικούς συνεχίζονται και τα όσα μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ μας γυρίζουν πίσω σε εποχές «μαυρογιαλούρων» που κάποιοι μοίραζαν καθρεφτάκια στους «ιθαγενείς». Ταυτόχρονα, δεν είναι λίγοι οι φορείς, που ενοχλημένοι σπεύδουν να διαψεύσουν προς κάθε κατεύθυνση κάθε εμπλοκή ή συνεργασία μαζί του.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να μάθουμε τα "δυνατά" ονόματα που θα συμμετέχουν στο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη σε κάθε νομό, γιατί αν είναι σαν αυτά που ακούμε στη Φθιώτιδα, μάλλον η ομάδα "κάηκε" στο ζέσταμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση