Επίσκεψη του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Ζηλευτό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:44 Επίσκεψη του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Ζηλευτό

«Απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός και πράξεις. Όχι άλλα λόγια», δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Μετά από αίτημα των κατοίκων του Ζηλευτού, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, επισκέφθηκε την περιοχή, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Ζηλευτού.

Οι κάτοικοι τον ενημέρωσαν για τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία και τις οποίες διαπίστωσε ο ίδιος, ιδιαίτερα, σε δρόμους και την παιδική χαρά του χωριού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε:

«Η πολιτική προστασία δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται στο τι κάνουμε τη μέρα μετά την καταστροφή. Το πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε τις μέρες και τους μήνες πριν. Πως προετοιμαζόμαστε, με ποιά έργα θωρακίζουμε τον τόπο μας για ακραία καιρικά φαινόμενα, με τα οποία θα πρέπει πλέον να ζούμε και να τα περιμένουμε ανεξαρτήτως εποχής. Η κλιματική κρίση είναι δεδομένη και δεν αποτελεί δικαιολογία. Η πολιτική προστασία σημαίνει προπαντός πρόληψη και ασφάλεια για τον πολίτη. Και απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό και πράξεις. Όχι άλλα λόγια.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση