Φυσάει νέος αέρας στην ... Αυτοδιοίκηση!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:00 Φυσάει νέος αέρας στην ... Αυτοδιοίκηση!

Έλενα Φιντιάνη - Κολτούκη... μια υποψηφιότητα που... φέρνει άλλον αέρα στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης!

Η Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία» του Πανουργιά Παπαϊωάννου τονίζει σε όλες τις τοποθετήσεις ότι ο νέος αέρας και η ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες και νοοτροπίες μπορούν να φέρουν την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η πόλη.

Για αυτήν την αλλαγή αποφάσισε να αγωνιστεί με τη συμμετοχή της στις φετινές αυτοδιοίκητες εκλογές, προτείνοντας νέες και σύγχρονες ιδέες χωρίς να μένει στάσιμη και να περιμένει έτοιμες λύσεις. Άλλωστε για όλους όσοι την γνωρίζουν, η παθητική στάση δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της.

Η Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη, συνδυάζοντας πολλούς ρόλους -είναι μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη και συγχρόνως για δεύτερη φορά μεταπτυχιακή φοιτήτρια- επιθυμεί με την παρουσία της στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να εκφράσει αυτό το κοινωνικό αίτημα για ανανέωση ταυτόχρονα με την ενίσχυση της γυναικείας φωνής στο δημόσιο διάλογο.

Ζει στη Λαμία τα τελευταία 12 χρόνια μετά από συνειδητή και κοινή απόφαση με τον σύζυγό της, Αυγέρη Κολτούκη, Πυροτεχνουργό της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν εδώ την οικογένειά τους.

Ως μητέρα δύο κοριτσιών δημοτικού, τονίζει στο δημόσιο διάλογο πως οι ελάχιστοι χώροι πρασίνου, οι δυσλειτουργικές παιδικές χαρές και η απουσία ενός σύγχρονου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής αποτελούν τροχοπέδη για τις οικογένειες της Λαμίας και ταυτόχρονα οι εν λόγω ελλείψεις αποτρέπουν τα νέα ζευγάρια από το να επιλέξουν να ζήσουν σε αυτή.

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και εργάζεται ως καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο.

Πολλοί ίσως την γνωρίζετε και ως διερμηνέα της ομάδας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 καθώς τα τελευταία χρόνια ακολουθεί το πρόγραμμα των παικτών που δεν μιλούν ελληνικά.

Παράλληλα φέτος Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη, ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της  τίτλο στην Οργάνωση & Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στην Αγγλία όπου εργάστηκε στον τομέα της μετάφρασης με συλλογικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί διαπίστωσε στην πράξη πως τα θεσμικά αυτά όργανα λειτουργούν και προχωρούν σε έγκριση ενός σχεδίου με γνώμονα την ουσία των προτάσεων και τη σωστή μελέτη.

Με την έντονη κοινωνική της δράση, είτε ως μητέρα είτε ως εκπαιδευτικός, δηλώνει παρούσα στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον οποίον και συνεργάζεται για περισσότερο από δώδεκα χρόνια ενώ η γνωριμία τους μετρά από το 2003.

Είναι βέβαιη πως η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Πανουργιά Παπαϊωάννου θα διαθέτει  στο δυναμικό της πρόσωπα με τεχνογνωσία, έμπνευση αλλά κυρίως με σεβασμό στον άνθρωπο και ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη, όπως επισημαίνει στις αναρτήσεις της στα κοινωνικά της δίκτυα.

Με σημαία της τις αξίες και την ηθική της και έχοντας πλήρη επίγνωση πως η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει προσφορά και ειλικρινές ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη ζητά τη στήριξη των δημοτών προκειμένου η Λαμία και τα χωριά της να αποκτήσουν την δυναμική που τους αξίζει.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση