Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η καρδιά του Δήμου Λαμιέων θα χτυπάει σε κάθε χωριό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:04 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Η καρδιά του Δήμου Λαμιέων θα χτυπάει σε κάθε χωριό»

«Η καρδιά του Δήμου Λαμιέων δεν θα χτυπάει μόνο στο γραφείο του Δημάρχου, αλλά θα χτυπάει δυνατά σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά του τόπου μας...».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε περιοδεία την Κυριακή (25/9) σε χωριά της Υπάτης και της Λαμίας, συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία»

«Όπως έχω ξαναπεί, τα πολλά λόγια δεν έχουν αξία αν δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Και οι κάτοικοι στη Ροδωνιά, στο Αργυροχώρι, στα Λουτρά Υπάτης, στις Μεξιάτες, στις Κομποτάδες και στο Κωσταλέξι, έχουν χορτάσει από λόγια, ενώ βιώνουν καθημερινά απομόνωση και εγκατάλειψη.

Πέρα από την άμεση επίλυση των βασικών προβλημάτων τους, δεσμεύτηκα απέναντι τους σε κάτι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο: Η καρδιά του Δήμου Λαμιέων δεν θα χτυπάει μόνο στο γραφείο του Δημάρχου, αλλά θα χτυπάει δυνατά σε κάθε χωριό, σε κάθε γωνιά του τόπου μας...», σημείωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Επίσης μετά την επίσκεψή του στην κοινότητα Φραντζή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε σε ανάρτησή του στη σελίδα του Συνδυασμού:

«Φεύγοντας από το Φραντζή χθες το βράδυ, οι κάτοικοι μου είπαν ότι ήταν από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στον τόπο τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους βρέθηκαν μαζί μας χθες και να είναι βέβαιοι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση