Στον Δικηγορικό Σύλλογο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:26 Στον Δικηγορικό Σύλλογο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

«Το κτίριο των Δικαστηρίων μπορεί να μετατραπεί σε στολίδι για το κέντρο της Λαμίας...», αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας είχε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιες και υποψήφιους του Συνδυασμού "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία", είχε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης για τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και τα θέματα που αφορούν ειδικότερα στην πόλη μας.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας, μαζί με τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που είναι μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. μας περιέγραψαν τα προβλήματα του κλάδου, ενώ συζητήσαμε και το θέμα του Κτιρίου των Δικαστηρίων, που μπορεί με τις κατάλληλες ενέργειες και από την πλευρά του Δήμου να μετατραπεί σε στολίδι για το κέντρο της Λαμίας.

Δεσμευτήκαμε ότι, εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την εντολή να διοικήσουμε τον Δήμο Λαμιέων, θα έχουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, συμβάλλοντας στην επίλυση των ζητημάτων του κλάδου, που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση