Μία δυνατή υποψηφιότητα στο Συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου για Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:30 Μία δυνατή υποψηφιότητα στο Συνδυασμό του Γιάννη Αποστόλου για Δήμο Στυλίδας

«Με εφαλτήριο την αγάπη μου για τον Δήμο Στυλίδας, ζητώ την στήριξη σας, για να δώσουμε στον τόπο μας αυτό που του αξίζει...», τονίζει ο Νίκος Καραγεώργος από τις Ράχες, που κατεβαίνει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Στυλίδας με τον Συνδυασμό "Μαζί μπορούμε" .

«Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Αποστόλου ώστε να έχω την ευκαιρία επίσημα πια, όχι μόνο στον τοπικό, αλλά και στον ευρύτερο Δήμο να συμβάλω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, στην ανάδειξη του τόπου μας, στην επίλυση των προβλημάτων και στην κάλυψη των αναγκών αυτού , τόσο για τα παιδιά μας, όσο και για όλους εμάς τους δημότες!»

Ο Νίκος Καραγεώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Ράχες, σε μια οικογένεια που γνώρισε από νωρίς τι εστί βιοπάλη, με αποτέλεσμα να μυηθεί στο ιδεώδες της εργασίας και της προσφοράς. Ενδιαφερόταν πάντα για το καλό του τόπου, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, που αναβάθμισαν τη φυσιογνωμία του χωριού και προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα νέων.

Μία από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη δική του παρότρυνση, είναι η οριοθέτηση του χώρου, στο φάρο της παραλίας των Ραχών, από το δήμο και το λιμεναρχείο, για την ενασχόληση με το άθλημα του kite surf. Μάλιστα, η ενέργεια αυτή, ευνόησε αργότερα την διεξαγωγή του πρώτου πανελλήνιου διαγωνισμού kite surf με χορηγό τη redbull, στην παραλία των Ραχών. 

 Ιδέα του Νίκου Καραγεώργου, που τελικά καθιερώθηκε και έγινε θεσμός για τις Ράχες, είναι το τοπικιστικό πρωτάθλημα καταστημάτων που μετονομάστηκε μετέπειτα , στο γνωστό σε όλους μας, Τοπικιστικό πρωτάθλημα beach volley Ραχών και διοργανώνεται κάθε χρόνο με πολύ αγάπη από τους νέους της περιοχής.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η επισκεψιμότητα στην περιοχή να είναι ακόμα πιο συχνή και να υπάρχει μεγάλο όφελος για όλους τους επαγγελματίες.

Στη μείωση του προβλήματος των δεκάδων αδέσποτων του χωριού, θέλησε να συνδράμει με την ενθάρρυνση της στείρωσής τους για την ασφάλεια των κατοίκων.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Νίκος Καραγεώργος διατηρεί την οικογενειακή ταβέρνα "Η Βεράντα του Νίκου" στις Ράχες, που με μεράκι και αγάπη μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας, και συγκεκριμένα από το 1956. 

Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Μπούρχα, γνωστή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στη Στυλίδα, και μαζί έχουν δύο παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο των Ραχών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση