Η Αθανασία Στιβακτή στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 13:48 Η Αθανασία Στιβακτή στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας

Επίσκεψη της επικεφαλής και μελών του συνδυασμού "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!" στο Κ.Υ. Αμφίκλειας & στο Α.Τ. Αμφίκλειας - Ελάτειας

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του συνδυασμού μας "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!" στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας - Ελάτειας. 

Και στις δύο επισκέψεις είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με το προσωπικό, με ασθενείς και πολίτες, να ενημερωθούμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των υπηρεσιών και να τους ευχαριστήσουμε για το σπουδαίο και δύσκολο έργο που επιτελούν, παρά τις προκλήσεις της εποχής.

«Προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει η αγαστή συνεργασία με σκοπό την καλύτερη δυνατή πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την ασφάλεια αλλά και την προστασία των δημοτών μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση