Συνεχίζει τις περιοδείες η Αθανασία Στιβακτή (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 16:23 Συνεχίζει τις περιοδείες η Αθανασία Στιβακτή (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη του συνδυασμού "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!" στον συνοικισμό Κουμπουριανών της Αμφίκλειας.

Το δελτίο τύπου:

Μία βροχερή μέρα είναι πάντα μία καλή αφορμή για καφέ και χαλαρή κουβέντα. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλευτήκαμε κι εμείς εχθές κι επισκεφθήκαμε, ως Συνδυασμός, το καφενείο στον Συνοικισμό Κουμπουριανών Αμφίκλειας, όπου ήταν ήδη συγκεντρωμένοι πολλοί δημότες μας.

Μας δέχτηκαν, με χαρά, στην παρέα τους και μέσω της εποικοδομητικής συζήτησης που είχαμε, ακούσαμε με προσοχή τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τις ανάγκες ανθρώπων της βιοπάλης, που επέλεξαν να ζήσουν μόνιμα στον τόπο μας, αφήνοντας πίσω τη γενέτειρά τους. Ο τόπος μας έγινε και δικός τους και θέλουν να συνεχίσουν να τον βλέπουν να ανθίζει και να αναπτύσσεται, προσφέροντάς τους ασφάλεια και σταθερότητα.

Εμείς τους διαβεβαιώσαμε για το αύριο σε "Έναν Δήμο... με ένα Μέλλον!", με επιχειρήματα που βασίζονται στο έργο μας, το οποίο βλέπουν και αναγνωρίζουν, ενώ τους ενημερώσαμε και για το νέο μας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο, που διανέμουμε σε κάθε μας επίσκεψη και το οποίο υπάρχει και στα τρία εκλογικά μας κέντρα, προς διάθεση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση