Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 09:24 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό»

Στο Αστυνομικό Μέγαρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Επίσκεψη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνοδευόμενους από υποψηφίους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη ΛΑΜΙΑ».

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Παπαϊωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο  κ.Γεώργιο Καραχάλιο, τον βοηθό του κ.Γενικού Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Φούρλα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο Μουτσώκο , λοιπούς Αξιωματικούς, το αστυνομικό προσωπικό καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Ο κ. Παπαϊωάννου τους ευχαρίστησε για την υποδοχή αλλά κυρίως, για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στην κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια των πολιτών.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, τόνισε:  

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι το ύψιστο αγαθό σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Είμαστε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα αστυνομικό, των ανθρώπων που βρίσκονται νυχθημερόν στους δρόμους σε αυτό το κρίσιμο αλλά και επικίνδυνο καθήκον.

Σε ό,τι αφορά την τοπική μας κοινωνία, είναι κρίσιμο Αστυνομία και Δήμος να διατηρούν στενή συνεργασία για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε ως Δημοτική Αρχή, εφόσον μας τιμήσουν οι πολίτες με την εμπιστοσύνη τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση