Κώστας Ψειρόπουλος: «Nα δώσουμε στο Δήμο μας ζωντάνια και εξωστρέφεια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 16:00 Κώστας Ψειρόπουλος: «Nα δώσουμε στο Δήμο μας ζωντάνια και εξωστρέφεια»

Ένας γνώστης της τοπικής αγοράς Υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων.

Ο Κώστας Ψειρόπουλος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, αφού δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες όχι μόνο ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας κέντρο φανοποιίας και βαφής, αλλά και σαν πραγματογνώμονας ασφαλιστικών εταιρειών.

Επίσης είναι εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ανελλιπώς, για 23 ολόκληρα χρόνια.

Με όραμά του να δημιουργήσουμε «όλοι μαζί μια όμορφη, ανθρώπινη πόλη που να εμπνέει τις επόμενες γενιές», ο Κώστας Ψειρόπουλος κατέρχεται ως υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" του Πανουργιά Παπαϊωάννου διεκδικώντας «να δώσουμε στο Δήμο μας ζωντάνια και εξωστρέφεια, όπως αρμόζει στην γεωγραφική θέση και στην ιστορία του».

Δείτε το πολύ σύντομο βιντεάκι της υποψηφιότητάς του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση