Κώστας Ψειρόπουλος: «Έχω πλέον 1369 λόγους να δεσμευτώ ότι δεν θα σας απογοητεύσω»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 14:43 Κώστας Ψειρόπουλος: «Έχω πλέον 1369 λόγους να δεσμευτώ ότι δεν θα σας απογοητεύσω»

Ο γνωστός επαγγελματίας Κώστας Ψειρόπουλος, καταφερε μέσα από ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" του Πανουργιά Παπαϊωάννου, να εκλεγεί στην 5η θέση, στην Δημοτική Ενότητα Λαμιέων και φυσικά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος που θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμά του για την εκλογή του:

«Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας!

Έχω πλέον 1369 λόγους να δεσμευτώ ότι δεν θα σας απογοητεύσω. Θα είμαι η έντιμη, η δημιουργική και σταθερή φωνή προάσπισης των συμφερόντων σας.

Όραμά μου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια όμορφη, ανθρώπινη πόλη που να εμπνέει τις επόμενες γενιές, δίνοντας στο Δήμο μας ζωντάνια και εξωστρέφεια, όπως αρμόζει στην γεωγραφική θέση και στην ιστορία του

Με νέο Δήμαρχο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, έναν άνθρωπο δυναμικό και χαρισματικό που εμπνέει όλους μας, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση