Αποχωρεί η Βιργινία Στεργίου και τη σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος Αλεξίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 12:10 Αποχωρεί η Βιργινία Στεργίου και τη σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος Αλεξίου

Αλλαγή επικεφαλής στο συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»…

Ο Δήμος Στυλίδας είναι ένας από τους τρεις δήμους στη Φθιώτιδα, που άλλαξε χέρια στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η μέχρι πρότινος Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου δίνει τη θέση της στον Γιάννη Αποστόλου που επικράτησε με ποσοστό 49,52%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όμως, η Δήμαρχος έδωσε ήδη τη θέση της και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας στα μέλη του συνδυασμού της που εκλέχθηκαν, να αποφασίσουν για τον νέο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, καθώς η ίδια αποχωρεί.

Οι συζητήσεις μάλιστα ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (12/12) αργά το βράδυ με τον νυν Αντιδήμαρχο, που επανεξελέγη στη ΔΕ Στυλίδας, Χρήστο Αλεξίου να παίρνει ομόφωνα «το δαχτυλίδι».

Η κα Στεργίου σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει από την Αυτοδιοίκηση και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση όπου θα εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης.

Σημειώνουμε τέλος ότι με την αποχώρηση της Δημάρχου και με δεδομένο ότι εκλεγόταν στη ΔΕ Εχιναίων οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με την «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» είναι οι: Καναπίτσας Χαράλαμπος, Μαντές Δημήτριος (ΔΕ Εχιναίων), Μπούρχας Δημήτριος (ΔΕ Πελασγίας), Αλεξίου Χρήστος, Γιαλικάρης Παναγιώτης (ΔΕ Στυλίδας).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση