Η δήλωση της Βιργινίας Στεργίου για την παραίτησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 12:06 Η δήλωση της Βιργινίας Στεργίου για την παραίτησή της από το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε τη δήλωση της απερχόμενης Δημάρχου Στυλίδας Βιργινίας Στεργίου για την απόφασή της να παραιτηθεί και να μην  συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Σεβόμενη λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών και την επιθυμία μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων, υποβάλλω την παραίτησή μου ως δημοτική σύμβουλος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας με την ευχή ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών των δημοτών....»,αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Βιργινία Στεργίου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους συνεργάτες μου που πορευτήκαμε μαζί κατά τη διάρκεια της θητείας μας και παρέμειναν χωρίς ανταλλάγματα μέχρι τέλους στο πλευρό μου. Διοικήσαμε τον Δήμο μας μέσα σε μια πολύ δύσκολη πανελλαδικά περίοδο, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία σοβαρά προβλήματα αλλά και σοβαρές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Τα χρόνια της θητείας μας εργαστήκαμε σκληρά, με πρόγραμμα, με σοβαρότητα και πετύχαμε πολλά. Προχωρήσαμε σε έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των δημοτών τα επόμενα χρόνια, δεν χάσαμε ούτε μια ευκαιρία χρηματοδότησης και είμαστε περήφανοι γιατί παραδίδουμε στην επόμενη δημοτική αρχή μια μεγάλη προίκα έργων και χρηματοδοτήσεων, τα οποία ελπίζω και εύχομαι να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στους δημότες. 

Προβάλλαμε την ταυτότητα του Δήμου Στυλίδας σε κάθε ευκαιρία και φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να επισκεφτεί κανείς τις Κοινότητες μας και να απολαύσει τα καλά του τόπου μας.

 Σε ολόκληρη τη ζωή μου, έχω μάθει να λειτουργώ σε ένα πλαίσιο σεβασμού και αποδοχής και αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη των επιλογών μου. Σεβόμενη λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών και την επιθυμία μεγάλου αριθμού ψηφοφόρων, υποβάλλω την παραίτησή μου ως δημοτική σύμβουλος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας με την ευχή ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών των δημοτών.  

Προσωπικά, στηρίζω την ομάδα των εκλεγμένων συμβούλων του Συνδυασμού μας «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα», τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική αντιπολίτευση όπως αρμόζει στις αρχές και στο ήθος της ομάδα μας, απαλλαγμένη από κάθε στείρα πολιτική αντιπαράθεση και δηλώνω ότι θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις των έργων του Δήμου μας από πολύ κοντά, πάντα με πολλή αγάπη για τον τόπο μας, για την ανάπτυξη, τη δημιουργία και το καλό των δημοτών».  

Βιργινία Στεργίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση