Τι θα γίνει επιτέλους με την Έκθεση Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 15:30 Τι θα γίνει επιτέλους με την Έκθεση Λαμίας;

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στο "σήριαλ" της πολύπαθης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, μετά τον πλειστηριασμό περιουσιακών της στοιχείων που ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου 2024 και τη διακοπή της ηλεκτροδότησής της να είναι ορατή το επόμενο διάστημα.

Μετά από χρόνια παρακμής και μαρασμού, ατελείωτων συζητήσεων τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων όσο και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στο ΕΒΕ Φθιώτιδας, που αποτελούν και τους μετόχους του Νομικού Προσώπου, επισκέψεις, συνεντεύξεις και μεγάλα λόγια, Master Plan και διαβουλεύσεις, δυστυχώς βρισκόμαστε πάλι με την πλάτη στον τοίχο. 

Το νέο "επεισόδιο", το οποίο εξελίσσεται στο "θρίλερ" της Π.Ε.Λ., σχετίζεται με οφειλές παρελθόντων ετών του προηγούμενου Νομικού Προσώπου, από την περίοδο της διοίκησης Γρανίτσα, που οδήγησαν σε πλειστηριασμό που ορίστηκε να διενεργηθεί σε τρεις μήνες, στις 10 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα ΠΕΛ Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, όπως είναι το νέο όνομα του Νομικού Προσώπου, έχει ήδη κινηθεί νομικά για την ανακοπή του πλειστηριασμού.

Δυσάρεστη είναι, όμως, η εξέλιξη και στο ζήτημα της ηλεκτροδότησης του χώρου. Όπως μαθαίνουμε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Έκθεσης έλαβε τις προηγούμενες ημέρες έγγραφο από το Δήμο Λαμιέων, ο οποίος πλήρωνε μέχρι τώρα τα έξοδα για την ηλεκτροδότηση στα πλαίσια του συμψηφισμού, που θέτει προθεσμία λίγων ημερών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης.

Αναπόφευκτα, το ερώτημα που τίθεται αβίαστα και απειλητικά με τα σύννεφα της απαξίωσης και του μαρασμού της ΠΕΛ να είναι ορατά πάνω από την πόλη, επιβάλλει άμεση απάντηση:

Τι θα γίνει επιτέλους με την Έκθεση Λαμίας;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση